Wednesday, October 10, 2012

Dunia punya MASALAH..

Che' Wiwek | 7:09 PM | 0Comments |


 coe yer, aku bukan menghilangkn diri. tp bermuhasabah diri.. ahahakz 

         => dpt pakwe baru memang mcm satu mslh jer bg aku.stress mak ai. fuh..!! 

                               suitable stab stub lagi kalo aku single. kan..kan..kan

tak der mslh pun. sakit hati jauh skali. 

         Mak, carikan aku jodoh. hee... syez, kalo ada yang masuk meminang, aku akan kasi greenlight after nih. hahaha.. 

                                   "Aku Boring Bercinta b4 kahwin" 

 menambah dosa aku dan mengurangkan pahala aku ada la. huiissshhh..... 

 payah bebona yer.kalo dulu aku nak kekasih yang setia n jujur. dh dpt, cm ni plak masalah yang aku hadap sesangat. poning kepala kalo hari2 ini macam wo 

                                                            Syg..?? 

belum la. aku masih nak kenal2. tp memang dia dh sygkan aku. coma ati ini blm blh terima dia sepenuhnya. huhu



No comments:

Post a Comment