Monday, November 12, 2012

Budak Perempuan Yang Tgh Kebingungan

Che' Wiwek | 7:48 PM | 0Comments |


korg apa kbr ea? 
      aku sihat alhamdulillah.hewhew :D 



kalo korg tak sihat pown aku tau psl apa? cuaca kan? takper2, makan ubat, then korg sihat mcm biasa. aku ckp memang la senang. coz bkn aku pown yang sakit. sorry2 . 




           time2 cmnih la, mslh nk coming to me. CINTA Wiwek Lurve U takkan lari dr mslh mcm nih. aku tau punya. aku bkn nak gtau yang aku nih famouse mcm Kota A Famosa tuh.haha :D 




          tp memang siyesli, itu jer mslh aku sejak aku laher lagi.tipu3 :D sejak PAPA tu tgglkan aku. 




aku memang sgle pown. n now, kwn2 ex aku ajak aku couple. plex tp syezly.aku tak boOng pown. 




alahai, naper la jodoh aku sampei sikarang blm muncol2.:D aku jahat ea?

Thursday, November 8, 2012

Single itu Aku !!

Che' Wiwek | 12:34 AM | 0Comments |


             single arr, memang la. aku kan dh single. Ammirul Rashwan dh jd milik org.hurm =.=" sedeh ker.. tak langsung. cuma terkesan di jiwa. AKU DIPERMAINKAN oleh budak tuh..hahahaha
budak tuh memang kaw2 la. die syok2 perbodohkan aku yer. tkper2, aku odw berdoa agar kau rasa apa aku rasa keyh..huhuhu

msa menyingle nih, aku harus ambik kesempatan utk lebih berhti2 menerima kehadiran manusia bernama Lelaki. parah kalo dpt yang sama mcm tuh.. harap2 tak

kenangan jgn pernh dibuang oki. w/pun dh tkder ngn die kan, kami tetap jd kawan. baek kan aku..hahahaha

n skarang nih, aku dgr dia ngn budak skolah. tingkatan 5 klo tak silap la. n mlm tdi aku sempat ksi tau kat die 07.11.2012, " kalau aku dgr ko kutuk aku dpn2 gF engko, siap" eyh, dia nangis la plak. mengada2.

 lelaki menangis "takleh cye sgt"

ok lah, ckp la dulu. kalo asek ckp psl dia. nanti2, die tersedak la plak kat rumah. kot2, tercekik tulang ayam ker. hahhaha

kbai =)


Tuesday, November 6, 2012

Stress..

Che' Wiwek | 9:19 PM | 0Comments |


aku boring sioot. kje memang la kje, tp tetap gak boring. gaji blum masuk lagi nih. lama bebeno nak tggu kalo gni taw =)

korang dh mkn ke blum nih? kalo blum memang baek sesangat la tuh, leh belanja aku pekene nasi ayam penyek nih.. haha


btw -> <3

skrg nih musim aku dok bertapa dlm rumah jer. dh tak tau nak g mana dh. tmbhan lagi, bkn ada yang nak ajak jln2 pown. semua menyibuk dgn agenda msing2. so, aku kene la dok mengadap telivisyen jer. boring kan..kan?btw, korang ada plan tak? kalo ada hello2 la aku beb.

ala, aku sendiri tak tau.mcm tak sesuai jer tajuk nih. tp tak kesah la. janji korang bca jer .hahaha

aku stopped dulu la yer.. msa utk bikin paper work. byk wo =)

bubye.. 

Monday, November 5, 2012

Oh Wiwek Lurve U

Che' Wiwek | 8:47 PM | 0Comments |


 hewhew, psl budak nama Wiwek. hahaha... 

Soalan nya, napa nama mcm tuh ea? Jwpnnya: ko tya ayah aku lor. =) gla, sendri tya, sendri jwb.apa kez? hahahaha

                                         Budak Wiwek nih PlayGurl ker? 

nahi nahi nahi.hahaha... ko jgn nak mengada2 ckp cmtuh. ku sepak muka kaw bru taw.. hewhew

                                   sejak bila aku gna language hindi nih :p 

blurr la plak.. dh memang takder tajuk nak kasi korang bca. 

               act, aku nak cerita psl raya haji hari tuh.tp tersimpang siur sekejap.  n kni, aku masih menunggu cinta sejati aku mari.huhu 
kbai... <3 U ollz's