Monday, January 21, 2013

Cemburu..

Che' Wiwek | 10:33 PM | 0Comments |




Lama jugak kan, aku tak update entri dlm blog ksygn ku nih, kan3???  Dh tba masanya, aku bg ckit masa nk potpet grrr...



      Rasa2 bpa taun aku tak update nih eyh. ahaha

rasa mcm lama la plak. betul,korg nih asek tak pcya jer. :p



ok2, aku nih kalo dah start menulis memang sampai ke esok la korang tggu aku pnya isi karangan. ahaha aku punya pendahuluan tu pjg sgt.. kalo dikira dh lebih patah perkataan. haha {lawak ker} asl aku ketawa erk (",)



Pic kt bwh tu, aku rasa kn..arr.. first time kami hang-out once 

                                "KASIH KAMI BERTAUT KEMBALI 28.10.2012"
hahaha.. ae, btul la. tak tipu taw



   02.12.2012 Sunday at Rayu




nak tau apa kaitan pic dgn entri kali ni, yer? sabar. blum sampai part tu lg. haha


ok2, dh sampai masanya nih. ahaha vevual :p

budak lelaki tuh, ex aku dr 2004 March 05 sampailah 2012 July 23. clash psl pompuan. huhu... then 28.10.2012 dia kembali nk bersama dgn aku. mslh dia satu jer, kekasih pujaan hati dia jauh dari mata tp dekat dlm hati. mcm tu kisah nya. 

kdg2 tu aku fikir jugak, return kali nih psl awek jauh jer ker?? atau cemburu tgok aku dgn org lain huhu

tp tkper, JODOH DI TGN ALLAH s.w.t

           

Friday, January 4, 2013

Lagu Kegemaran Ms. Wiwek "Setia Hujung Nyawa"

Che' Wiwek | 5:45 PM | 0Comments |


Sebenarnya Ms nk dedikasikan lagu nih buat semua pembaca2 yang sudi singgah tu lah hee.Cerita ni di adaptasi dari sebuah Novel Romantis "SETIA HUJUNG NYAWA"


Maafkan Aku by Last minute

Dan Apa Yang
Kau Mau Kan Dari Ku
Telah Lamaku Kata Yang
Ku Cinta Sepenuh Hatiku

Sampai Bila Harus
Aku Menunggu Cinta Mu
Dan Pabila Ku Sedari
Kaulah Yang Pertama..Kucintai

Maafkan lah Diri Ini
Jika Takdir Menjemputku
Dahulu Hanya Saat Ini
Yang Dapat Menemanimu

Dengarkanlah Sekali Lagi
Jika Kau Tak Percaya
Pada Diriku Bilaku Berkata
I Said I Love You


Oh.. I Love You