Monday, January 21, 2013

Cemburu..

Che' Wiwek | 10:33 PM | 0Comments |




Lama jugak kan, aku tak update entri dlm blog ksygn ku nih, kan3???  Dh tba masanya, aku bg ckit masa nk potpet grrr...



      Rasa2 bpa taun aku tak update nih eyh. ahaha

rasa mcm lama la plak. betul,korg nih asek tak pcya jer. :p



ok2, aku nih kalo dah start menulis memang sampai ke esok la korang tggu aku pnya isi karangan. ahaha aku punya pendahuluan tu pjg sgt.. kalo dikira dh lebih patah perkataan. haha {lawak ker} asl aku ketawa erk (",)



Pic kt bwh tu, aku rasa kn..arr.. first time kami hang-out once 

                                "KASIH KAMI BERTAUT KEMBALI 28.10.2012"
hahaha.. ae, btul la. tak tipu taw



   02.12.2012 Sunday at Rayu




nak tau apa kaitan pic dgn entri kali ni, yer? sabar. blum sampai part tu lg. haha


ok2, dh sampai masanya nih. ahaha vevual :p

budak lelaki tuh, ex aku dr 2004 March 05 sampailah 2012 July 23. clash psl pompuan. huhu... then 28.10.2012 dia kembali nk bersama dgn aku. mslh dia satu jer, kekasih pujaan hati dia jauh dari mata tp dekat dlm hati. mcm tu kisah nya. 

kdg2 tu aku fikir jugak, return kali nih psl awek jauh jer ker?? atau cemburu tgok aku dgn org lain huhu

tp tkper, JODOH DI TGN ALLAH s.w.t

           

No comments:

Post a Comment