Thursday, April 18, 2013

PotpetPotpet..

Che' Wiwek | 11:17 PM | 0Comments |


& selamat tgh hari yer. dh lunch kan, so blh la korg luangkan masa ckit utk bca entri kali nih. hik3

oh ya lupa la Ms. Wiwek nk bg tau, esok Ms nk balit kpg. Nk tgok2 kn atok kmi. Die sakit {sakit tua}. hurm.. Ms memang dah tkder atok n nenek yg lain2 lagi. Tggl yg sorg ni jer. Belah ayah memang dh takder lgsung. Kebetulan jgak kluarga ayah ni bkn dekat2 cni gak. Nun jauh di "Kepulauan Midai". Jauh kn? kesian die org. 

so.. esoknya nak balek same dgn mama. Tp kne gak tumpang anak sedare mama sendiri. Korg nk tau tak, Ms nih memang alah betul kalau nak pg jauh2. Kuat sgt maboknya, sampai rasa tak larat nak pg jauh2. hurm :'(

Mlm krg bru nk pack brg2. tkyah bwak byk2 pon, semalam jer dok kt kpg. at least Ms dpt tenang kn jiwa yg tgh serabut skrang ni. past is past.. tp nape la Ms nak anggap itu PAST. mgkin msh blum ada pengganti kot. huhu..
better alone dr berdua, tkkn sakit hati punye. hehe

kejap sedeh, kejap hepi. lumrah kn? Ms harap betul2 yg Ms mampu lalui semua ni sorg2.  doa2kn ya. tkder la sampai desperate sgt pon. haha.. melampau sgt dh tu

apa2 pun, Ms ttp nak cri gak, kemana menyoroknya sekeping lagi hati Ms  nih. org selalu dok tya,bla nak kawen? haha ^^, nk kwen mcm mana nya. orgnya pon blm ada lagi.  :p buat Ms malu jer taw!! {blushing dh pp ni} 

stop!! entri yg ckup mengada2. haha at least blh wat Ms senyum kan? dr td Ms asek diam jer. salu tak mcm ni. 

apa2 pun, korg blh la teruskan dgn kje masing2 yer. Ms pun kne siapkan report after nih. mungkin lewat ckit nak balik nya. ylhkan, hdup pun single, so sakit, sihat n epi tu mmg tkkn ada yang NAK amek tau pon. sedeh nya {siap touching2 lg tgh ari ni} haha

papai n hv good day to all of you. lve u :*

No comments:

Post a Comment