Saturday, May 4, 2013

I'm not O.K.A.Y!!

Che' Wiwek | 6:41 AM | 0Comments |


selamat malam.. hewhew
tk tdo lagi ker? yerlakan, mlm pun mlm mggu.apa2 pun, selamat beriadah di hujung mggu lah ya. :)

korg dh mkn? comfirm dh la kan? sye blum lagi. mls nk msk. hehe.. malang la kn,sapa2 yg nk jdkan sye bagai "permaisuri hati". haha jatuh merundum aku punya market, baru jer ingat nak test market.hikhikhik

ok2 continue kte punye story lh yer.. 

syez, I miss him so much.haha
{ini semu poyo tau??} korg tlg jgn percya bulat2 ok.merana nanti.

tdkn,sye login fB kesygn sye.pastu kn, kter tertgok yg kwn kta ni update status :hang-out with my hubby; korg mesti nk tau kn, apa kene semua ni dgn tjuk yg aku dh tulis tu. huhu..
sabar2 lah yer..

sebenarnya apa yg sye dok pkir dr td adalah "dh kalau kwn kte update status hang out sgala, comfirmlah icik roy ade skali kan. uwaa, anyone kte sedeh tau. sries kte sedih. tlg la crikkn jodoh utk kte yer. #gatal

yala2 korg tak syg sye la kan, hurmm :'( 

nk wat caner, sye syg korg hewhew..daaa assalamualaikum ;)

No comments:

Post a Comment