Sunday, July 28, 2013

Mini Giveaway by Nurin Aireen

Che' Wiwek | 8:24 PM | 2Comments |


KLIK BANNER UNTUK JOIN


Giveaway ini dianjurkan oleh Nurin Aireen dan ditaja oleh para sponsor hebat iaitu Mizna Online ShopSiti Nur TampawanSyiera FirdausFatin DianaHouse of WNSAlyaa NajlaaNur FarahudaNur RahimahElih JapaharCik Hawa SD, Areena dan Anis Amira

25 PEMENANG DICARI. MUNGKINKAH ANDA YANG BERTUAH? TUNGGU APA LAGI? JOM MERIAHKAN GA NI!

TERJAH HADIAH KAT SINI
2x BLOUSE UNTUK 2 TOP REFERRAL!!



Tarikh mula : 28/7/13
Tarikh tamat : 3/8/13 *seminggu sahaja*
Pengumuman pemenang : 4/8/13

Saturday, July 27, 2013

1 Week Duo Raya Giveaway

Che' Wiwek | 9:39 AM | 0Comments |
Klik Banner kalau nak join

hari nih, aku nak join GA by Nabihah & Munirah plak. 
mana lah tau rezeki di bulan yang mulia ni, kan??

sebab aku join??
nak hadiah2 mcm kat bawah ni la.hee ^-^
join lah ya


1x dress by NFH Boutique

3x shawl by Nor Azwaa
2x shawl bibo by Juliana's Mastal Love Blog
2x RM5 topup by Fara Shahera
1x RM5 topup by Ayu Yusraa
2x RM5 topup by Farah Ainaa
2x RM10 topup by Haliza Lieza
1x RM5 topup by Ifah Ashri
2x RM5 topup by Kyle Kesha
3x shawl by Infigacy
2x (ribbon shawl + keychain) by Diera
5x kad raya by Farhan Irfan
5x kad raya by Azzah Said
1x notebook by Qeela Aini
1x postcard by Qeela Aini
1x pin badge by Qeela Aini
3x button badge by Asnawi
3x name tag felt by Kaqyonk Fauzi
1x headband by warnawarni craft II


Monday, July 22, 2013

Penat jer!! :p

Che' Wiwek | 9:18 AM | 4Comments |
hye3.. mood tak bape nak baek 

coz tak menang hadiah yang aku impi2kan hahahaha

morning semua. korg ape kbr? persiapan raya mcm mana? aku?? tgl 50% jer lagi. semangat nih.. mcm tu jgak lah aku punya semangat join GA korg. malangnya, buat penat jer join, tak menang pon. huhu

setakat nih, JiwarOsak, DiyanaHani & Queen Typo jer sudi bg aku menang. hee
masih 19 GA lagi yang aku tggu2kan pengumuman pemenangnya. tak sabar dh nih.
ingatkan rituh, dptlah menang peplum.. tkyahlah aku pg beli lagi. haha
ape kemende pemalas nak g shopping
sesak sgt kalau nak g shopping sekarang. hurm...

dh bosan lah nak join yang tak bg peluang tu. haha {kecil hati} kecil lah sangat

takde maknernya nak berkcil hati. aku bergurau senda jer erk :p



ok lah, aku pon dh penat nak menaip karangan pendek pg2 cmnih. sampai nak buat bank reconcile pun kene tggu entry nih siap. haha
kang colleague aku nampak, tak mene2 aku dpt aduan lagi. haha
die org dengki kat aku yang hepi go tp tak bapa nk lucky nih sgt. ok2.. nanti makin pjg lah plak entry yg tak rasmi. hewhew



















daaaa....
doa2 lah aku menang GA by Nisa Kay, Syan Punya Blog, Mia Liana, Miss Spectacles, Tampawan, Fiqa Nsz, Emas Putih, Nabila Biela, Diana's, Nasha's Blog, Izyan Nazirah, Nor Farhanah, Fatin Syazana, ZZon9shop, Oppz Pinky, Farah Arina, Myra Eyra & Arina Azman.



1st Giveaway for Novelis by Arinaazman

Che' Wiwek | 8:19 AM | 2Comments |

Jemput join & KLIK SINI
Kelebihan jika join :)

  Dapat hadiah yang lumayan
  Dapat berkenalan dengan bloggers lain
  Dapat menambahkan pengetahuan AM

Hadiah untuk pemenang (jika join) :
  •   Novel cinta yang sweet  X 6 by Atiqah,Areena,Adhie,Impraeza *
  •   Pin tudung reben X 1 by Hathirah *
  •   Keychain Domo X 1 LillyLoli
  •   Review Blog X 2 (1month)  by IraSyiqin
  •   Fully Edit blog X 2  by Tehaa
  •   Bloglist X 5 by Niki
  •   T-Shirt Superman X 1 by Namie
  •   Topup RM 5 X 3 by Arifah, Mariam
  •   Felt Bookmark X 1 by Syaqira
  •   Felt Keychain name X 2 by Kakyonk *
  •   Doodle comel X 3 by CikAmal
  •   Love Keychain X 3 by A&D Kraf
  •   Keychain X 2 by Atiqah
  •   Hello kitty notebook X 1 by Nasha
  •   Timeline cover photo X 1 by Hawa
  •   Kpop Bookmark X 5 by Nafaaa **
  •   Topup RM 5 X 2 by Fariza
Hadiah menarik akan bertambah jika ramai yg join :)
So, good luck kepada yang join.
Yang tak join lagi ~ Jom join ramai-ramai !

Friday, July 19, 2013

Segmen Doodle Peplum Raya !

Che' Wiwek | 10:05 AM | 0Comments |
Klik Banner Kalau nak JOIN!!

hye3
pg semua, pose tak?
jgn tak puasa plak yer
bulan puasa nih, bgs kalau nak tambah amalan yang baik2

ok lah korg, act aku nak invite korg yang omel2 nih join segmen daripada Diana's.
hadiah2 yang dia bg semua2nya mengujakan. hee
nak tau apa hadiahnya tak??


1) 
Corak tudung (pilih corak yang diberi atau cari sendiri) => No:15
2) Baju & kain (sama warna, satu warna sahaja) => Kuning
3) Lapisan peplum & tali pinggang (sama warna, satu warna sahaja) => Hitam
4) Kasut

yang ni utk korg pilih corak tudung, so korg kne join..join..join..




best tak?

Special Giveaway by Mya Farisha

Che' Wiwek | 8:14 AM | 0Comments |
special giveaway by Mya Farisha
Special Giveaway by Mya Farisha bermula !
Bermula 29 Jun hingga 21 Julai 2013.
Klik banner untuk sertai.

Thursday, July 18, 2013

First Giveaway by Nong

Che' Wiwek | 12:56 PM | 4Comments |
Klik Banner kalau nak join


Syarat-syarat Penyertaan :
1) Ada blog dan warganegara Malaysia.
2) Follow blog di SINI
3) Like fanpage ni   
4)  [ Tak wajib ]


5) Follow Blog sponsor :
Nur Izyan / Fikri Muhammad / iWanie  /  Ana Ahmad / YAYA  / YAYA /  Iqa Mazlan / Aja Mazlan / Pinky Winky / Rynna Alsagoff /  Aina Marsya / Storeking 스토킹 / Areena / Nurul Hasya / Nur Najwa Nazry / sha / LailaTiqaa / Tiey / Cik Hawa / athirah asyiqin /

6)Like Fanpage sponsor :




7) Follow Twitter sponsor :

                      


8) Klik SINI SINI SINI SINI SINI SINI  SINI [ Tunggu sampai Loading!, Jujur tau ]
9) Buat Entry Tajuk 'First Giveaway by Nong'
10) Copy banner dan linkkan ke entry ini. Lelain tempat tak diterima
11) Tarikh mula dan tamat ; 30 June 2013 - 1 Ogos 2013
12) Publish entry, Copy and paste kan link entry yang awak buat ke entry ini dan promote sehabis-habisan untuk memenangi wang tunai RM30 dari saya sendiri. Happy Giveaway! ;-)
13) Pemenang dipilih berdasarkan random.org
14) Kalau rajin mintak tolong click nuffnang saya sekali. Kat sidebar ade, kat entry ni pun ada. Thanks!

selamat petang korg :) caner ngn pose ari nih? hope ok lah ya. Aku? Alhamdulillah, masih dpt bertahan sampai waktu berbuka, Inshaa Allah

haa, banner kat atas tuh jgn men tgok jer. Join lh skali. Manalah tau, nasib baik menyebelahi kita. Tak nak celoteh pjg lebar, korg kene join jgak kihkihkih =)

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak untuk semua ya. 

Peace be Upon You ;)

SEGMEN Blogwalking Di Bulan Ramadhan

Che' Wiwek | 8:27 AM | 4Comments |

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan , Semua ! Hehe . Kali ni Fie nak buat segmen simple yang bertajuk " SEGMEN Blogwalking Di Bulan Ramadhan " . Tujuan Fie buat segmen ni untuk berkenalan antara satu sama lain n untuk menambahkan follower n trafik blog korang . Segmen ni bermula pada 13 July 2013 sampai 8 Ogos 2013 11.59 malam Fie hope sangat2 segmen ini mendapat sambutan meriah .

CARA - CARA NAK JOIN

  1. Follow blog CIK FIE
  2. Like fanpage CIK FIE  
  3. Buat satu entri yang bertajuk " SEGMEN Blogwalking Di Bulan Ramadhan "
  4. Copy coding entri  yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri 
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini


Wednesday, July 17, 2013

Mini Giveaway Sempena Bulan Ramadan By IzyanNazirah

Che' Wiwek | 3:49 PM | 0Comments |


Syarat-syarat :
  • Mesti ada blog
  • Warganegara Malaysia
  • WAJIB follow blog/twitter sponsor
  • WAJIB klik link ads sponsor
  • Follow blog saya ((tak wajib, bergantung kepada anda))
  • WAJIB like fanpage saya ((tengok di sidebar))
  • Selepas buat entry, komen URL LINK ENTRY anda di ruangan komen. Tempat lain tak dilayan.

Sponsor yang baik hati :

WAJIB FOLLOW SEMUA BLOG SPONSOR ((akan di cek))

Myra Eyra, Nur Hidayah, Nur Nabilah, Han Hanan, Nor Farhanah, Jom Singgah Shoppe, Nasya Farhana, Arni Nazira Ibrahim, Blog Erry, Nur Najwa NazryMie Lyz Neko, Azwar Syuhada, Shawl Gallery

WAJIB KLIK IKLAN ADS SPONSOR & OWNER BLOG ((tunggu sampai habis loading))

LINK 1 LINK 2 LINK 3 LINK 4 LINK 5 LINK 6 LINK 7

WAJIB FOLLOW TWITTER SPONSOR ((kepada sesiapa yang mempunyai twitter sahaja))

FOLLOW @NRNABILAHZ
FOLLOW @NNAJWANAZRY
FOLLOW @_YXYX
FOLLOW @WAWAASHIHARA

WAJIB LIKE FANPAGE SPONSOR DAN OWNER BLOG



WAJIB ADD SPONSOR DI FACEBOOK

Mariam Azhar
Wawa Ashihara

Syawal Giveaway by Syazlia & FD

Che' Wiwek | 2:59 PM | 2Comments |




klik banner untuk join

Senarai hadiah:
Peplum tribal x 3, skirt lycra x 1, pashmina x 1, shawl x 1, brooch x 3, topup RM10 x 2, topup RM5 x 3, duit Raya RM20 x 2


Ramadhan Giveaway by ZZ

Che' Wiwek | 2:49 PM | 2Comments |

jeng3
hee
ek eleh, kita jumpa lagi lah
tp kali nih, kita nk join & ajak korg join sekaki GA kali nih
hadiah dier, best2 taw korg
rugi lah kalau tak join

Pemenang Pertama: Baju Muslimah (RM55-RM60)

Pemenang Kedua: Tudung Awning (RM45-RM50)

Pemenang Ketiga: Shawl atau Tudung Bawal (RM35-RM40)

Pemenang Keempat: Shawl atau Tudung Bawal (RM25-RM30)

Pemenang Kelima: Shawl atau Tudung Bawal (RM15-RM20)

5 pemenang saguhati: Topup bernilai RM10



kalau nak join, klik lah banner kat atas tuh

Tagged => Lovely Farrah, Nad & Ayu

join lah yer!!
daaa

Segmen Salam Ramadhan oleh Fiqa Nsz

Che' Wiwek | 1:36 PM | 2Comments |
*KLIK BANNER*
Segmen Salam Ramadhan oleh Fiqa Nsz

Andai semua HARTA adalah RACUN, maka ZAKATlah penawarnya. 
Jika seluruh UMUR adalah DOSA maka TAQWA & TAUBAT ubatnya, 
jika semua BULAN adalah NODA maka RAMADHAN adalah pembersihnya, marhaban ya ramadhan.

Jika HATI sejernih AIR, Jangan dibiar ia KERUH
Jika HATI seputih AWAN, Jangan biar ia MENDUNG,
Jika HATI seindah BULAN, Kekalkan ia dengan IMAN.

“Marhaban Ya Ramadhan”
Selamat Menunaikan Ibadah Puasa
Semoga kita selalu diberkahi dibulan yang penuh mahrifah ini amin.
Mohon dimaafkan segala kesalahan-kesalahan saya, Marhaban Ya Ramadhan 1434 Hijriah, 
Selamat menjalankan ibadah puasa.
SALAM RAMADHAN :)

Giveaway by Ana

Che' Wiwek | 1:32 PM | 0Comments |
kalau nak join, klik banner ok
jangan segan2
hee

Pemenang Giveaway Ramadhan

Che' Wiwek | 12:19 PM | 0Comments |
alhamdulillah..syukran2 :)
seronok tak terkira betol lah aku hari nih

mula2 tu ingatkan tak menang babe
sekali aku view punya view
eceh, ada plak nama "WIWEK" kt ctu
nak melonjak??
tak leh
aku dalam office 
kalau kat umh??
nak pecah bumbung rumah aku tuh. 
ngee ngee..

ok lah thanks buat FerOz Othman, kerana dah terlampau sudi buat GA
yg paling penting
aku menang

hee

Misz Nadea, saya tggu hadiah mari ya 
ngee ngee

Menang Novel n Komik by Nasha

Che' Wiwek | 9:02 AM | 2Comments |
klik banner kalau nak join ya


I LOVE GIVEAWAY by www.nisakay.com

Che' Wiwek | 8:08 AM | 1Comments |
Nak join?? Klik Banner okai
hye3, ada tgok banner kat atas? hee
yg ke-11
wow.. byk2 gitu, boleh menang ker?

haha apa2 pun, kita join lah dengan semangat
caiyok..caiyok..hee


Monday, July 15, 2013

GA Like Ja Bah !! By Sharina

Che' Wiwek | 2:51 PM | 1Comments |



GA ni tamat 30/07/13
cepat2 korg taw

Mini Giveaway by DiyanaHani

Che' Wiwek | 2:33 PM | 3Comments |

nak join, sila klik banner ok!

hadiah2nya menarik taw =)

Simple Ramadhan Raya 2013

Che' Wiwek | 1:50 PM | 6Comments |




klik banner

Giveaway yang gempak ini dianjurkan oleh Queen Typo dan ditaja sepenuhnya oleh Dedeq De Wishes | Ny Online Shop | Areena Aneera | Saljiah Craft | Indah Qalisya | Mas Erma | Cik Amal |

                                   Lebih 20 Hadiah untuk direbut !!

                                            Tamat : 20 Julai 2013
                                               Pukul : 11.59 Pm

Staples org Sebelah Terbang ke Meja kita

Che' Wiwek | 10:38 AM | 0Comments |
morning3..
haha 
nak tergelak aku tgok colleague aku yg sorg nih
remove staples blh terbang ke meja aku

kalau korg tgok lah kan, 
kedudukan meja aku dgn dia {memang korg tak leh nampak lah kan}
heehee

ada sempadan 
kalau nak langkau memang tak leh
tp..
yang pelik nya, mcm mana dia cabut bende alah tuh
sampai macam tuh sekali

memang sengaja ker?? 
kalau sengaja
aku nak buat perang dunia senyap2
kahkahkah
bulan puasa kan
ngee
takder nye aku nak buat mcm tu
dia org baru dlm pejabat nih
alhamdulillah 
dia ok dgn aku stakat nih
dh kawen tuh u

aku??

haram 
takleh tya
ngee ngee

ok lah, aku sambung wat kja ok

daa

jumpa lagi nanti
itu pun kalau aku ada idea 
:p

Jom Pilih Hadiah Raya! By: Nabila Biela

Che' Wiwek | 9:18 AM | 0Comments |








SYARAT-SYARAT
1) Follow dan like pages blog ni
2) Buat satu entry dan tampal banner kat atas yang di link kan terus ke entry ni
3) Pilih dua hadiah yang korang nak
4) WAJIB COPY PASTE AYAT DIBAWAH INI LETAK DALAM ENTRY*pastikan semua link hidup*-----

Segmen ini dianjur oleh Nabila Biela dan ditaja oleh IesyahShadhira, NazirahDr AisyahHasrul HassanEjulzCik WanieLinteddy DesignTiey SmilezKyra Hizrina , Miszz NadeaNor FarhanahNFH Boutiques , Insyirah Collection, Cap Ayam BrandShawls To LoveNur Be'lla CollectionHandmade BagDe Nasuha TeamHijab Pilihan dan jom ping entry di Pingje.org.
5) Follow blog, like pages dan klik iklan sponsor
6) Pemilihan pemenang melalui random dan top reffral
7) Tamat 24/7/2013 *10 hari sahaja*
FOLLOW
IESYAH SHADHIRA 1 NAZIRAH 1 DR AISYAH

LIKE


KLIK IKLAN *TIME KASIH*
SINI  DAN SINI
SENARAI HADIAH
DRESS (SORANG)
KUIH RAYA ( 8 0RANG)
TSHIRT ( DUA ORANG)
MINYAK WANGI ( 3 ORANG)
BEDAK TANAKA ( DUA ORANG)
SHAWL ( 4 ORANG )
TUDUNG BAWAL ( 4 ORANG) 
BEG ( 3 ORANG) 
SKIRT STLISTA ( SORANG)
BB PLUS COLLAGEN DRINK (SORANG)
BB CREAM COZUMA (SORANG)
PANTILLINER HERB ( SORANG )
KEYCHAIN ( DUA ORANG )
DUIT RAYA ( 3 ORANG)
KAD RAYA ( 23 ORANG )
100 KEPING SAMPUL DUIT RAYA EXCLUSIVE DESIGN (10 ORANG)


GAMBARAN HADIAH


SENARAI PESERTA*akan diupdate dari semasa ke semasa*

PEMENANG RANDOM DAPAT SATU HADIAH
PEMENANG TOP REFFRAL BOLEH PILIH 3 HADIAH