Friday, July 5, 2013

Kenapa Perlu Jaga Tepi Kain Org Lain :p

Che' Wiwek | 2:00 PM | 0Comments |
Selamat petang korg
tgh buat apa tuh
aku tgh serabut nih ...

btw, aku ada something yang plu aku luahkan
aku susah nak percaya sesiapa pun
at least aku luah kat sini
kurang ckit beban aku
evenpun korang dh tau rahsia aku ni
hahaha

kita ni bukan lah blogger yang famous, kan
 so, aku rasa tk salah kalau aku meluahkan apa yang terbuku dalam hati aku saat nih

:: kakak nih dulunya pnh kja sama office dgn aku
akhir2 nih, dia resign.
kononnya, boss tak suka tgok muka dia

padahal boss tkarkan dia ke branch lain 
sebabnya
branch tu tak cukup kakitangan nak buat kja

sekarang nih, dia sebok dok usha2 dgn aku siapa lagi kakitgn dlm office ni nak resign

aku rasa lah kan, 
KAU dh tker hak nak tya tu tya ni..
btw...
dia dulu bukannya hingin sangat nak berkwan dgn aku nih

kami nih nama jer saudara seislam
tp dia layan aku umpama aku nih bangsa lain

dh dipinggirkan oleh BESTFRIEND
baru dia nak terhegeh2 menggedik depan aku
tak da masa nya aku nak layan dia

dua hari yang lepas,
dia chat dgn colleague yang sama office aku nih jugak.
dia org kan geng
aku nih sapa lah sangat bg dia org

bila dia tgh syok2 nak usha psl apa colleague dia tu resign
laaa
nak membalas inbox dia pun, colleague tuh tak hingin
dh tu, kene fire free
kuang..kuang..kuang

kesian.. :(

yang aku tak phm2, dia tak serik jugak nak tya lagi

manusia2

No comments:

Post a Comment