Thursday, July 4, 2013

Orang kata SETIA itu MENYAKITKAN (",)

Che' Wiwek | 7:57 PM | 0Comments |


dh bekfes ker nih?? blh tya, korg bekfes apa erk??
sorry lah, kalau aku busy budi lah ckit :p
bukan apa lah kan, aku nih kan prihatin haha {perasan jer lebih}
ok2, balik ke tajuk yg asl
"SETIA ITU MENYAKITKAN"
betul ker??
korg rasa?? (",)
tepuk dada Tanya selera..
for me sendiri lah kan; SETIA itu MENYERONOKKAN
nak tau kenapa??
SEBAB:
korg tak pelu nak rasa curiga sangat dgn psngn sendiri
tak pyh nak takut kalau beribu2 perempuan cantik mendekati psngn kita
tak cepat tua kalau asyik nak marah jer.. hee ;)
takkan kene "heart attack" kihkihkih
nih, aku ada story nak dikongsikan ngn korg.
psl SOMEONE..
dia nih pompuan.
tp tahap KEGATALAN dia nih, aku rasa dh makin meningkat lah kot
sepatutnya LELAKI jer yg akan rasa tettttt...
OPPS!!!
jgn cepat slh faham
maksud aku,
sepatutnya LELAKi jer yg suka pasang gegurl byk2
nih plak dh terbalik.
kalau dara mungkin aku blh terima lah kot
yg nih, BINI org babe
nak aku tegur??
minta maaf byk2, bukan aku tak nak.
tp.. aku tak suka kalau org kritik apa yang aku nak nasihatkan
better aku tutup mulut, dan bertanya pendapat korg
itupun kalau korg sudi nak tukar pendapat ngn aku lah kan :'(
yg nih dia pnh utarakan kat aku
"kau nih kan memang tak pandai nak curang erk??"
WOW.. sapa tak bangga babe, kalau org blh Nampak tahap kesetiaan aku tuh
:p
sorry Allah, aku dh terlebih pulak
bangga tu boleh mendatangkan perasaan angkuh
kan..3??
bukan aku tak pandai
haha
pandai.. masalah nya aku tak nak cari masalah
ok, in case aku chat ngn lelaki lain lah kan
kan, abg aku pun akan buat benda yang sama
AKU TAK NAKkkkkk
so, lebih baik aku tahan iman aku nih untuk lebih setia dan jujur
hewhew
bg yang dah kahwin tu & yang dh ada couple tuh kan
tlg lah jaga baik2
jangan sekali-kali korg nak hilangkan kepercayaan yang psngn korg bg
dalam hidup kita nih,
kita pelukan
kebahagiaan
kejujuran
kesetiaan
keprihatinan
keakraban
keramahan {sorrylah cikgu2 yang pnh ajar aku bhsa MELAYu tuh, aku men tukar ckit jer kihkih}
kemurahan
dan pelbagai "ke" lah
korg carilah sendiri
umm.. aku rasa ckuplah dulu coretan diary aku nih erk
ada byk kja yang aku plu settlekan nih
hee nih pun aku curi ckit masa tuk menaip
lama dah kan, aku tak update apa2..
rasa rugi plak kalau ada diary mcm nih, tp tak guna dgn betul
byee

No comments:

Post a Comment