Monday, July 22, 2013

Penat jer!! :p

Che' Wiwek | 9:18 AM | 4Comments |
hye3.. mood tak bape nak baek 

coz tak menang hadiah yang aku impi2kan hahahaha

morning semua. korg ape kbr? persiapan raya mcm mana? aku?? tgl 50% jer lagi. semangat nih.. mcm tu jgak lah aku punya semangat join GA korg. malangnya, buat penat jer join, tak menang pon. huhu

setakat nih, JiwarOsak, DiyanaHani & Queen Typo jer sudi bg aku menang. hee
masih 19 GA lagi yang aku tggu2kan pengumuman pemenangnya. tak sabar dh nih.
ingatkan rituh, dptlah menang peplum.. tkyahlah aku pg beli lagi. haha
ape kemende pemalas nak g shopping
sesak sgt kalau nak g shopping sekarang. hurm...

dh bosan lah nak join yang tak bg peluang tu. haha {kecil hati} kecil lah sangat

takde maknernya nak berkcil hati. aku bergurau senda jer erk :p



ok lah, aku pon dh penat nak menaip karangan pendek pg2 cmnih. sampai nak buat bank reconcile pun kene tggu entry nih siap. haha
kang colleague aku nampak, tak mene2 aku dpt aduan lagi. haha
die org dengki kat aku yang hepi go tp tak bapa nk lucky nih sgt. ok2.. nanti makin pjg lah plak entry yg tak rasmi. hewhew



















daaaa....
doa2 lah aku menang GA by Nisa Kay, Syan Punya Blog, Mia Liana, Miss Spectacles, Tampawan, Fiqa Nsz, Emas Putih, Nabila Biela, Diana's, Nasha's Blog, Izyan Nazirah, Nor Farhanah, Fatin Syazana, ZZon9shop, Oppz Pinky, Farah Arina, Myra Eyra & Arina Azman.



4 comments:

  1. amboii bnyk nye GA join..hehe pape pun usaha tangga kejayaan..gud luck k =)

    ReplyDelete
  2. join banyak-2 , mne tahu sngkut stu , hee anis fedup nak join dh , tak mennang p[un :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol tu anis.. sometimes kalau tak menang, memang frust menonggeng. dh la tu, hadiah tu jgak yang kita nak, kan? hurm

      Delete