Tuesday, October 8, 2013

1st Giveaway by Miss Fluffy

Che' Wiwek | 11:49 AM | 10Comments |
hye..hye..hye
Contest yang ke-4 dalam satu hari di hari Selasa.. hikhikhik
Walaupun nampak simple, aku tetap nak join. Biarpun korg nak cakap hadiah nya tak byk mana. Lagipun, syarat2nya tak menyusahkan sangat pun. So, aku suggestkan korg try..hewhew 
Kalau nasib aku baik, mesti menang punya.. ngihngihngih

Nk try, klik banner kat bawah



10 comments:

  1. http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html

    gud luck!
    MG pun baru je join ...
    hope ada luck kan?

    ReplyDelete
  2. Thanks sudi join giveaway MF ni :) Good luck!

    Boleh semak no.link di senarai peserta : Senarai Peserta 1st GIVEAWAY BY MISS FLUFFY

    -Jika ada kesilapan pada link atau tiada dalam senarai boleh inform MF ye..^^

    ReplyDelete
  3. singgah+follow sini...
    btw good luck ye...jempot singgah+follow back...tq;)

    http://ctamanaqim.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html#

    ReplyDelete
  4. dr segmen sama.. singgah ke blog fiza yer..http://ourmemoria.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html

    ReplyDelete
  5. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    1st-giveaway-by-miss-fluffy

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum,TB join juga..gud luck tau,done follow awk jugak ;)

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html

    ReplyDelete
  7. hai..dtg jalan2 dari segmen yang sama dan follow sini :)

    Goodluck!

    klu free, jemput dtg jln2 ^^

    http://sfaezah.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html

    ReplyDelete
  8. Lilynn datang singgah dr segmen yg sama..done folo sini .. jemput ke warnawarnithecolorz.blogspot.com

    ReplyDelete