Wednesday, December 25, 2013

Bulan baru, Orang baru, Azam belum ada lagi...

Che' Wiwek | 1:45 PM | 0Comments |
hye peeps
tgh wat apa tu..?? dh lunch ker..??
maaflah, kita dh lama tak update apa2,. tak join contest korg..muehehe
rindu nak dpt hadiah..ngeehehehe,

Sekarang nih, musim nak membzkan diri..hehe..almaklumlah, kita ni org yg bekerja. sibuklah katakan..

Oh yer, tpt kediaman korg kene banjir tak..?? hati2 tau. Jgn main air. Jaga kesihatan korg. Kat Sarawak time nih, asyik hujan jer. Cuaca sekarang ni, tak menentukan..kejap panas.. Tp yang lebihnya hujan.

Pejam celik pejam celik dah nak habis tahun 2013. Tggl 6 hari jer lagi kita nak masuk ke tahun baru. Azam korang apa erk..?? saya..?? azam nak kawen kot.. ngee

tahun 2013 nih kita dh ada pakwe baru.. bkn nak show-off. saja nak bgtau korg. nak mtk korg doa2kan kebahagiaan kita.hehe

usia perkenalan kami baru jer mencecah 43 hari. masih baru lagi.

ha nilah dia.. abg saya. ngehehe
kita sygkan dia ok. sayang sangat2. sampai tak dpt nak describe macam mana. kami kja satu bumbung. tp bkn satu department. so, kalau kat pejabat. memang payah nak ckp byk. kene tggu balik.ataupun guna WECHAT. ngehehe

jangan lah bising2.. nanti boss kita dgr plak. huahahaha

 
oh oklah, rasanya cukup dulu lah..
k daa
assalamualaikum semua